Att få nog av sina besvär

25.04.2019

Har du fått nog av dina besvär och vill du veta hur din kropp mår på cellnivå? Vill du komma åt grundorsakerna till dina symtom!? Eller i bästa fall skapa förutsättningarna för slippa symtom som störd sömn, besvär med magen, hormonellt, värk i kroppen, huvudvärk, inflammation, trötthet, klåda/eksem eller uselt humör är bara några av symtomen som vi ofta går med på att leva med av någon anledning. En kropp i balans har inga, eller få symtom. Vi har möjligheten att må bättre både fysiskt och mentalt genom att stimulera våra självläkningsprocesser. Att göra detta på flera plan samtidigt ökar effekten. Varav orsaken till att jag kombinerar behandlingarna med örtbaserade tillskott utefter dina behov. Behoven ser vi i ditt blod och genom mätning av energin i ditt akupunktursystem. Även framgångsrikt är när det kommer till skador som bensår, idrottsskador, artros och andra inflammatoriska tillstånd. 

Många som kommer till mig har sökt vård en längre tid. Det finns inga fel, allt är bra förutom måendet och värken, inflammationen, sömnen, humöret, livsgnistan. När vi går ner på cellnivå genom en blodanalys och tittar, är det sällan bra. Candida , parasiter och mögel är vanliga orsaker till en upplevd sämre hälsa på flera plan. Jag kan bara se saker i blodet som jag har åtgärder för. Behandlingsresultaten ser vi i behandling där kontinuerlig uppföljning sker löpande i återbesöken. Att jag som behandlare får höra att jag är ett halmstrå, ett sista hopp är inte helt ovanligt. Jag jobbar inte bara blint efter siffror och mätvärden. Minst lika viktigt är det att lyssna på vilka symtom du har, vilka kopplingar har dessa till dina organ. Sätta in behandling utefter det. Vi är olika och unika, alla är inte besvärsfria trots bra värden. Vi är olika sköra i våra system, vilket jag ser tydligt i behandlingarna jag utför.

Grundorsakerna till ovanstående kan handla parasiter, candida, läckande tarm eller en överbelastad lever, vilket vi ser i en blodanalysen som görs hos mig. Blodanalys enl Herb Pharmas metod att mäta hälsan är inte densamma som vårdens.  Här tittar vi gemensamt med patient på torrblodet och i levande blodet via mikroskopering. Behandlar med den högteknologiska akupunkturen (nålfri), kombinerar behandlingarna med ljusterapi och öron akupunktur, återigen utefter ditt unika behov. Ingen behandling är den andra lik. En mycket spännande resa har du framför dig som väljer din hälsa på cellnivå.

Välkomna till din Herb phama naturterapeut

Nina Lindberg