Friskvårdsbidrag

20.03.2019

Min verksamhet är kopplad till friskvårds leverantören Actiway. Är din arbetsgivare ansluten, räcker det att du legitimerar dig för att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Du behöver inte betala en krona. 

Akupunktur oavsett om det handlar om nålakupunktur eller den högteknologiska akupunkturen. Även ljusbehandlingar är godkänd som friskvård. 

De flesta arbetsgivare erbjuder sina anställda kompensation för friskvård, vilket förvånansvärt många låter bli att använda. En vanlig summa ligger på 1500-3000kr/år. En summa som är väl värd lägga på sin hälsa, helt gratis!

Vanligaste är fortfarande att man lämnar in sina kvitton och kompenseras via en separat utbetalning, vilket går lika bra. Spara alltid dina kvitton under året! Du kanske byter anställning om ett halvår och har möjlighet dra nytta av nya friskvårdspengar. 

Använd din friskvård för att må lite bättre eller i bästa fall i ett förebyggande syfte. Det är så vi jobbar som bäst, förebygga för att slippa hamna i ett lågt mående, eller kanske t.o.m. smärta.

Välkomna till behandlingar som stimulerar dina självläkningsprocesser helt på naturlig väg.

Nina Lindberg