Näringsbrist och övervikt

Näringsbrister och övervikt, hur hänger det ihop egentligen!?
När vi har läckande tarm, när tunntarmslemhinnan har en skörhet pga av ett ökat slitage, påverkar detta vårt upptag av näring. När jag äter en måltid, och tunntarmen saknar förmågan att ta upp näringen. Då signalerar hjärnan med hungerkänslor för att näringen inte var tillräcklig och ett beteende i överätande är svårt att undvika. Överätande som ofta leder till en övervikt som ytterligare ökar den låggradiga inflammationen. Övervikt orsakas av inflammation, den låggradiga, tysta och mer "farliga" för att vi inte ser och förstår sambandet och låter den leva sitt eget liv. Den är inte riktigt så konkret som vi hade önskat. Grunden till galet mycket handlar om: läk din tarm! Skapa en gynnsam miljö för att din mage ska må bra. Din kropp kommer att tacka dig med ett bättre mående och lägre siffror på vågen.

Vill jag veta?

Att stoppa huvudet i sanden är en mindre effektiv metod, sällan den funkar mer än på väldigt kort sikt.
Alla vet vad som ör nyttigt och inte, att vi inte ska stressa osv, osv. Färre vet vad det gör med oss. Att det skapar en låggradig inflammation som är farlig för oss. Visst hade det vart skönt att inte veta. Men söker man sanningen är det bra få hela. Det är så lätt att låtsat att den inte finns. Vi vet att vi inte mår fullt bra, det är ett faktum, men vad får oss att sluta fråga varför. Döva den med några värktabletter, sömnlösa nätter, huvudvärken eller magbesvären som ingen ser, fixa sig och bita ihop en dag till, vecka ut, vecka in och åren går. Quickfix. Ofta för andras skull, plikttroget lider vi i tysthet för att vi ser att andra mår likadant. Vi kallar det normalt, fast vi förväxlar ordet med vanligt. Normalt är det inte. Det här är inflammation, den farliga sorten. Vi har ca 80 autoimmuna sjukdomar enligt medicinsk vetenskap 2020, (sjukdomar där kroppen angriper sig själv) och jag lovar dig att ingen vill ha någon av dem.
Vi vet att knarka, röka, snusa och supa är farligt. Nu vet du att det här är också det, det spelar liksom i samma liga. Det skadar din kropp och gör dig sjuk eller sjukare om du redan lever med ovälkomna symtom eller sjukdom. Jag säger inte att det finns lätta lösningar. Jag säger att det går få skillnad med hyfsat lätta metoder. Ibland är skillnaden stor, ibland liten, ibland tar den tid, ibland är den helt avgörande 💥 Vill du göra skillnad för dig själv, så finns möjligheten.

Hur kan tarmen läcka?

Vad är läckande tarm?
Nej, det handlar inte om tarmläckage.
Det handlar om en skörhet i tunntarmslemhinnan. Tarmväggen läcker.
Skörheten som orsakas av allt det där onyttiga vi pratat om tidigare. Det som skrapar på tarmslemhinnan och som i sin tur ökar genomsläppligheten av micropartiklar ut i blodomloppet. Här går vi miste om näring, då tunntarmen som skall ha ett upptag av näring läcker.
Det är inte sår som magsår, eller stora bitar av partiklar som skulle göra oss mer akut sjuka, utan mikropartiklar.
Här går immunförvaret till anfall när dessa micropartiklar kommer ut i blodomloppet, och den tysta låggradiga inflammationen är ett faktum. Läckande tarm är grundorsaken till en tyst och låggradig inflammation som kan jobba i tysthet i flera år innan vi drabbas av symtomen. Ofta inflammatoriskt kopplade symtom eller sjukdomar.

Hur vet jag..

Hur vet jag om jag har en låggradig inflammation? Det går kolla upp genom en blodanalys. Jag får ofta frågan, varför sjukvården inte arbeta med dessa förebyggande åtgärder, det får de själva svara för. Så det har blivit min uppgift, för jag har alltid sökt orsaker till varför, vill veta varför jag mått som jag gjort. Tidigare om åren har jag fått få svar, mer än att det bara är så, för vissa. Att hitta orsaken har för mig varit viktigare än att bara dölja den. "Inget" är en slump, det finns verkligen orsaker till det mesta. Även det här. Jag pratar om mig själv, för jag är inte terapeut för att jag varit frisk hela mitt liv, snarare tvärtom. Jag vet av egen erfarenhet att det går göra skillnad för sig själv.
Har du läckande tarm, så har du autoimmuna reaktioner i din kropp. Det vet vi med all säkerhet. Som en tickande bomb. Vi vet inte när det stora anfallet sker, när det utvecklar sjukdom. När mår så dåligt av den att jag blir sjuk på "riktigt"? Det vet vi inte i förväg. Om det tar 10,15 eller 20 år. Det är här vi förväxlar symtomen med ålder. Vet att jag ofta säger det, men tål verkligen upprepas. Har du reflekterat över att människor redan runt 30 års ålder idag pratar om åldersrelaterade besvär. Vid 30 års ålder! Väldigt tidigt tänker jag. Min spontana reaktion på detta är att det inte var riktigt så förr. Vad gör vi idag!? Har det med den industriella maten eller alla "kemiska" drycker att göra, den ökade graden av inflammationen? Inflammationen stressar kroppen. Stress är så mycket mer än bara den delen som vi springer oss till. Det här ser vi genom de mätbara behandlingsmetoderna jag jobbar med. Vill du veta och göra skillnad för dig själv då finns möjligheten.

Tröttheten signalerar..

Tröttheten är en signal om kroppens grundbehov. Vila för att återhämta och reparera. Tid för kroppens självläkande förmåga. Kör vi över grundbehovet, bildas en tyngre trötthet, till slut kronisk, utmattning. En situation som är svårare att ta sig ur på egen hand utan stöttning för den självläkande kraften. Det finns inga genvägar till vårt bästa mående. Det är endast rätta förutsättningarna som skapar den. Balans.

IR-madrass

Fördelarna med en infraröd värmemadrass med natursten
* Värmemadrass ökar blodcirkulationen och cellmetabolismen.
* Reducerar smärta och stärker immunförsvaret.
* Hjälper mot sömnlöshet.
* Ger en "Infraröd bastu effekt", bränner effektivt kalorier genom svettning.
* Lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta.
* Avslappnande och lindrar stress, humör och ger en välbefinnande känsla.
* Effektiv detox,understöder att få ut gifter och slaggprodukter ur kroppen.
Vad är fotonterapi i en värmemadrass?
Fotonterapi är en process av stimulering med
ljuspartiklar och vågor på cellnivå. Fotonterapi kan lindra smärta, förbättra immunsystemet och kan även reducera inflammationer. Fotonterapi har använts utav bland annat NASA för att stärka skelettet hos astronauter och för att motverka muskelförtvining.Vad är fördelarna med Jade?
I den kinesiska kulturen använder man jade att skydda njure, hjärta, struphuvud, lever, mjälte, sköldkörtel och i allmänhet för att stärka kroppen. Med en helande sten menas att jade utstrålar positiva energier. När en jade madrass används utan el under sommaren så kyler den kroppen och hjälper till med avslappningen.
Hur fungerar en Jade-värmemadrass?
Jade och andra element (såsom turmalin, Germanium eller olika typer av keramik) upphettas för att avge långvågiga infrastrålar som tränger in i kroppen. Jade absorberar effektivt naturlig infraröd värme och skickar den sedan till kroppen jämt och försiktigt. Uppvärmd jade avger också negativa joner, vilket bidrar till att motverka elektromagnetisk strålning som kommer ifrån elektroniska produkter som datorer, mobiltelefoner och vitvaror. Eftersom negativ jonisering sker snabbt med jade kan 20 - 30 minuter vara tillräckligt för att ge resultat.
Vilka är fördelarna med en Jade-värmemadrass?
Jademadrasser kan lindra smärtor i ryggraden, huvudvärk, artrit och stela leder. En Jademadrass slappnar också av musklerna, lindrar stress, förbättrar blodcirkulationen, hjälper att sänka högt blodtryck och slappna av i tarmarna.
Vad är turmalin stenar?
Benämningen "turmalin" används för flera exklusiva men relaterade mineraler som kommer i en rik och varierad färg. Turmaliner är piezoelektriska när de värms upp, så de producerar en elektrisk potential (elektrisk laddning i motsatta ändar). De avger också infraröda vågor och negativa joner, när man värmer upp stenen.
Vilka är effekterna av turmalin?
Som en helande sten sägs turmalin minska tarm- och hudproblem, förbättra cirkulationen och hjälpa till med leversjukdomar, hud och autonoma nervsystemet. Det sägs också att turmalin förbättrar immunförsvaret och lymfsystemet, hjälper mot sömnlöshet och stimulera regenerering genom hela kroppen. Brun turmalin är också ansedd att vara en utmärkt jordnings-sten. Det sägs uppmuntra sociala förmågor och engagemang, och öka empati och kreativitet.
Hur fungerar fotonterapi?
När fotonpartiklar berör huden, så absorberar kroppens celler energin från fotonerna. Detta ökar blodcirkulationen och syreflödet i huden. Fotonterapi stimulerar också akupressurpunkter för att hjälpa mot blockeringar.

Källa: www.luxway.se

Magen berättar hur du mår..

Många lider av semestermage.
När magen utsätts för mer än den tål, reagerar den. Risken för läckande tarm ökar. Våra vanor eller ovanor skapar problematiken. En mage med en stark flora av rätta bakterier reagerar inte lika lätt. Ont i magen, uppblåst, lös eller hård ofta växelvis eller katarr är tydliga indikationer på läckande tarm och en obalanserad tarmflora. Tarmfloran är till största del vårt immunförsvar.
Kanske är det inte bara under semestern magen ger indikationer på att din tarmhälsa är i ofas. Alla symtom vi har, har en orsak.  

När tiden inte räcker..

Semestern är slut och tankarna kring hur man ska orka ett år till. Tankar som påminner om att tiden troligen inte är den enda lösningen för att energin skall återgå till en mer önskvärd nivå. Akupunktur jobbar med just denna energin som jag kallar för "orken". Din ork handlar om att dina kugghjul ska orka driva ditt maskineri. Maskineriet som driver din glädje, lust, engagemang, livslust och gnistan som vi vill ha i våra liv. Att må bra på riktigt. Skrattet som kommer inifrån, utan prestation kring socialt förväntade krav på att vara glad fast man inte är, "för andras skull". Energin för din glädje ska vara äkta, för din egen skull. Det här är en naturlig del i behandling oavsett vad du har för andra symtom. Grundenergin för att dina kugghjul ska driva ditt maskiner. 

Tänk om..

Tänk om en kropp i ofas har en energi och påverkar vårt mående på ett sätt.
Tänk om en kropp i fas har en annan energi och påverkar vårt mående på ett annat sätt. Skulle det vara orimligt att denna energin påverkar oss på olika sätt?
Alla vet vi hur det känns med en fredagskänsla eller ett rus av lycka,
att vara på humör och känslan bara infinner sig. Det kan vi relatera till, att vi mår rätt bra i den energin.
Vi känner också igen den motsatta energin, där vi med eller utan anledning känner oss dämpade, trötta och håglösa. Vi känner oss energilösa, vi säger till och med just det orden ibland. Energilösa, tomma på energi. Den icke-energin är inte riktigt lika kul att leva i. Vilken energi lever du i/vill leva i? Hur laddar du dina batterier? Lyckas du ladda dina batterier? Tänk om möjligheten finns att påverka energin, gnistan, livsfrekvensen, orken och lusten till leva livet fullt ut. Grundförutsättningarna för att resten av oss ska fungera som det ska.
Välkommen till behandlingsmetoder som tar hänsyn till din helhet.  

Hormonell balans

En hormonell obalans kan ställa till det ordentligt för oss. Skapas av både hormonella preventivmedel, socker, mejeriprodukter, sötningsmedel och hormonstörande medel som vi hittar i bekämpningsmedel (välj obesprutad mat), i plaster men även i hygien, hår- och hudvårdsprodukter (välj ekoprodukter). Huden är vårt största andningsorgan till ytan och suger upp var vi smörjer den med. Här får candidan en tillväxt och skapar sedan ett moment 22 när den göder inflammationen i din kropp. Känslan av att vara i balans ligger långt bort. Ett sug efter både socker och alkohol är sällan ovanligt. Finns ett stort värde i använda rena produkter, reducera sockret. En hormonell obalans kan påverka sömnen men även vakenheten, nedstämdhet men framförallt inflammationen i din kropp. Värk, menstruella besvär, klimakteriet, PMS, humöret, endometrios, sköldkörteln, infertiliteten, led- och muskelvärk är bara början på en lista som har svårt att ta slut.

Antikroppstest

Fler NYHETER! 

Snabbtester för både Covid och antikroppar hittar du nu i min hylla. På 15 minuter har du svar på ditt test. Ett test som är godkänt enligt Folkhälsomyndigheten. Covidtest utförs alltid av egen person. Jag förutsätter att du alltid är fri från förkylningssymtom när du besöker min klinik. Antikkroppstestet kan jag vara behjälplig i vid behov. Då bokar du in dig på en tid för testtagning. Jag skicka tester på posten mot fraktavgift.

Du är alltid välkommen höra av dig vid funderingar och frågor!

NYHET!

Mekaniska koppor som avger infrarött ljus i kombination med en långsamt pulserande rörelse för den ökade cirkulationen. Ett komplement jag använder i behandling. Alla mina behandlingar utgår från ditt behov eller dina önskemål. Jag föredrar alltid att jobba med helheten. Vilken innebär att dessa komplement blir viktiga bitar för att få ihop helheten just för dig. Koppning är ett fantastiskt verktyg att ta till när man vill få igång cirkulationen pga en muskulär satagnation, stelhet eller värk.

Välkommen in och prova nyheten! 


Oxidativ stress/ fria radikalskador

Fria radikaler är en restprodukt av vår förbränning, som kompenseras av antioxidanter. Så länge vi äter balanserat eller ej går över våra egna tillgångar är det inget problem. Problemet uppstår när vi intar för mycket alkohol, tobak, socker och kemiska tillsatser som t.ex. skräpmat och energidrycker. Eller när vi stressar galet mycket, övertränar eller drabbas av långvarig sjukdom eller sorg som vi har svårt att återhämta oss ifrån. Vissa saker kan vi påverka, andra inte. Här börjar processen av oxidativ stress. Våra celler börjar "rosta" , åldras i förtid. Än sen? Sen har vi ett sämre näringsupptag, en sämre läkningsförmåga. Vi jobbar i motvind och upplever att kroppen slutar "svara" på återhämtningen. Vår kropps läkande förmåga saknar sin fulla kapacitet helt enkel. I ett tidigt skede av oxidativ stress räcker rikligt med antioxidanter via kosten. Den första bilden kräver en mer terapeutisk behandling för skillnad. Det går att göra skillnad, det kräver bara sitt och en del tid. Jag jobbar med din friskvård på cellnivå 🦠 Det här är bara en av ett 20-tal saker som jag tittar på i blodet när du kommer på ett nybesök.

Blodsocker och blodtryck

På min klinik kan du ha koll på både blodsockret och blodtrycket. Två värden som är viktiga att ha koll på vid misstanke om ohälsa. Ett normalt blodsocker ska ligga på 4,0-6,0mmol/L på morgonen innan måltid, efter måltid kan det normala uppstiga till ett värde på 8,7.

Blodtrycket ändras med stigande ålder och kan skilja sig från person till person. Normalt räknas till 100-140/ 60-90mmHg.

Besväras man normalt av lågt blodtryck, kan kontrasterna bli stora till värden som normalt sett räknas till okej.

Därför viktigt veta vad man har i blodtryck när man mår bra.  


Har du tappat gnistan?

Det är något som händer när vi har brist på energi i vårt akupunktursystem. Särskilt tydligt blir det nu när organen tunntarm och hjärta hör till årstiden. Till sommarens årstid hör just dessa organ som får oss att känna oss lite nere, sommardeppiga, sorgsenheten finns där av ingen anledning, ångesten och oron kommer krypandes. Vi tappar lusten och känner oss låga i sinnet när kroppens system saknar Qi, energi 💚. Energibristen får vi av ett obalanserat leverne. Inget negativt nödvändigtvis. Ofta energiska, idérika och ambitiösa personer som lite bränner energin i båda ändarna, kan känna igen sig mer av just detta. Glädjen och lusten blir för "hett" just sommartid. Balans är det svåraste när man är personen som gillar att det går i 120. Planera in din återhämtning alltid. En bra start i alla fall. Värt ändå tänka på, för att må så bra som bara möjligt. 

Många upplever en skillnad genom att gå på akupunktur. Högteknologisk akupunktur, mätbara behandlingsmetoder bara hos din Herb Pharma terapeut 🌟 

Ångest, andning och akupunktursystemet

När vi får ångest påverkas vår andning. Vi andas snabbare och den ökade syresättningen stressar lungorna. Koldioxidhalten i kroppen blir för låg. Vårt mentala mående påverkas av den här obalansen, känsloläget krisar och ångesten blir total. Det här styrs både i medveten handling och i det omedvetna. Vi kan skapa ångest genom att syresättas oss för mycket, andas häftigt, skapar till slut en hyperventilation. Panikångest. Vi kan skapa lugnet genom att öka halten av koldioxid, pås-andas i ett akut skede. På lång sikt lära oss att andas mer rätt. Trappa ner graden av ångest. Lungans meridian är direkt påverkad i sammanhanget.
Ibland är detta inte så lätt när kroppen sköter detta i förvirring och kaoset handlar om överlevnad framför självläkning. Självläkningen är just vad kroppen är bäst på, ämnad att pyssla med. Långvarig stress orsakar just kaos i vårt system. När akupunktursystemet ät stressat, vilket den nästintill alltid är vid ångestpåslag. Dessa värden kan vi mäta och läsa av och behandla med Qi-power. Dagens teknik möjliggör mätning och behandling med högteknologisk akupunktur. När vi får ner stressen i akupunktursystemet minskar eller försvinner symtomen. En relaxator rekommenderas vid behov, ett hjälpmedel för reglera andningen. Är systemet i obalans är det svårare på egen hand, därav orsak till behandling. Behandlingar för ett mer balanserat mående 💚

Herb Pharma naturtepati

Din hälsa - Vårt fokus

Vårt mående hänger samman med våra fysiska symtom

Enligt traditionell kinesisk medicin hänger vår kropps
och våra själsliga symtom ihop. Oroar vi oss, har det samband med magen och så vårt immunförsvar. Går vi "all in" i rädslan sätter det sig i både bihålor, nacke och rygg. Katastroftankar och panik har en koppling till stress som kan leda både till tinnitus och yrsel. Stress är ett fördärv. Dålig självkänsla och avsaknad av livsgnistan hör även hit. Ilska och frustation har sambandet värk, höfter och inflammation. Även trötthet. Vi grubblar.
Sorg har kopplingar till andningsorganen, hosta, luftrör, hud/eksem. Ångest. Värk i handleder eller armar.
Att vara objektiv och något distanserad till sina känslor har betydelse för vårt mående. Lägger vi locket på, förvärrar vi de känslomässiga symtom på sikt. Vi kommer inte undan, vi behöver bearbeta våra känslor för balans.
Eftersom vi kan behandla fysiska symtom, kommer vi också åt de själsliga måendet. Vår mentala hälsa.
Att välja glädjen framför oro och rädsla, gynnar oss även fysiskt. Vi är en helhet 💚

Matintoleranstest för 46 livsmedel

Nytt i behandling! Genom ett stick i fingret tas några droppar blod, med en pipett sugs blod upp för testet som visar på eventuell intolerans på 46 livsmedel. Har vi misstankar om intoleranser är detta en bra kartläggning. Testet har fler perspektiv i för de som går i behandling hos mig. Genom en "vanlig" blodanalys jag gör kan vi få fram att man har läckande tarm t.ex., men inte varför. Det här matintolerans testet är som pricken över i:et. Här kan du direkt få svar på; vad ska jag undvika för att kroppen ska få bättre förutsättningar att självläka. För att i nästa steg möjligen fasa in livsmedel som man tidigare haft en känslighet mot. Gäller ej då allergi, utan endast intolerans. En intolerans är inte samma sak som allergi. Intolerans är en känslighet som inte sällan orsakas av en läckande tarm.

Herb Pharma Natureterapi

Din Hälsa - Vårt fokus 💚


Behandling för ditt immunförsvar

Genom akupunktur kan ditt immunförsvar behandlas. Behandling sker med högteknologisk akupunktur. Även antioxidanter och tillskott för tarmfloran är av stor vikt. Är ditt akupunktursystem stressat, är även ditt immunförsvar stressat och har svårt med ditt försvar. Har vi brist på energi i vårt akupunktursystem, har vi sällan motståndskraften att stå emot en infektion. Akupunkturbehandlingarna används i syfte att balansera vårt system, att vi har styrkan att stå emot kommande infektioner. Människor som är i balans är mer motståndskraftiga. Tvätta händerna och välj glädjen framför rädslan. Våra känslor påverkar oss på cellnivå.

Din Herb Pharma naturterapeut
Nina Lindberg


Rumsspray med kristaller

Sprayen har en mild och mycket behaglig doft av citrus, innehåller bla kristaller av ametist och bergskristall, vilket gör sprayen unik.

Bergkristallen är den kraftfullaste healingstenen bland alla kristaller.

Ametisten som sten kan bäras för att skydda sig från negativitet och stress. En rumsspray som har i syfte att hela och frigöra oss från stress. Min personliga favorit både hemma och på kliniken.

Din Herb Pharma naturterapeut Nina Lindberg


Hjärtat

När det kommer till akupunktursystemet har hjärtats organflöde stor betydelse för vårt mående. Hjärtat är den som närar andra organ med energi. Likt moder jord.

Glädjen ger hjärtat energi, skräcken ger panik, sorgen gör oss nedstämda och stressen bränner ut. Tröttheten till andra delar av kroppen blir uppenbar, i den utsträckning att vi i värsta fall inte längre kommer upp ur vår säng. Energibristen är total, flera eller alla organflöden har energibrister. Vilket kan bekräftas i en mätning av ditt akupunktursystem.

Glädjen är viktig. Vad och vem blir jag glad av? Vad matar jag mitt sinne med? Ha med i beräkningen vad vi ofrivilligt blir utsatta för, som sorg t.ex.

Mycket kan vi påverka, men inte allt..

Glädjen är vår drivkraft, men driver vi för hårt, brister orken. Balans.

Fria radikalskador är dina förutsättningar för hälsa på cellnivå. Detta ser vi i en blodanalys, vilka "skador" dina celler har. Genom att tillföra antioxidanter kan vi stärka cellerna. Genom en blodanalys ser vi ditt faktiska behov. Räcker det att inta antioxidanter via kosten, eller har du ett terapeutiskt behov av behandling? Oavsett ät så många...

Läckande tarm

08.04.2019

Läckande tarm är att vår tarmslemhinna har en skörhet. Skörheten att ha en genomsläpplighet ut i blodomloppet. Mikropartiklar kommer ut i blodbanan och kroppen svarar med en inflammation. En inkräktare skall förgöras, det är kroppens reaktion på det hela. Att leva med läckande tarm innebär att den här processen fortgår och inflammationen i kroppen...

Är det så att du upplever att du har svårare att bryta ditt beroende än vad andra har? Det finns en sanning i detta. Är vi hormonellt obalanserade har vi svårare bryta ett beroendemönster. Det ÄR svårare för vissa än andra!

I behandling använder jag Bioptron ljusterapi. Det finns en mindre variant som är till för hemmabruk, den kan användas för både människa och djur.

Fredag 5 April har vi Öppet hus 12-18 med kostnadsfria föreläsningar och prova på behandlingar 15 min 100kr. Många fina erbjudanden i butik. Många av oss terapeuter finns på plats denna dag.

Jag möter ofta personer i behandling, som kommer och säger att de provat det mesta. Haft diverse besvär med sin hälsa, ibland i flera år. Alla prover visar bra, medicinerna som är utprovade har mindre verkan. Livet börjar kännas hopplöst. Blodbilden nedan visar en sådan typ av person. I min värld är detta inte ett alternativ att föredra om man...

Behandlingar för bl.a. pollenallergi, vårtrötthet, idrottsskador,artros, värk, inflammation. Huvudvärk, magbesvär, hormonella besvär, nedstämdhet och utbrändhet. En kropp i balans har inga eller färre symtom. En investering i din livskvalité. Boka ett nybesök för en helhetsbild av din hälsa på cellnivå. Högteknologisk akupunktur, blodanalys,...

Kulplåster är ett alternativ som kan användas istället för nålar. Själva trycket av kulorna stimulerar punkter eller områden man vill behandla. Används även för öronakupunktur. Kulorna är guld eller silverpläterade för att öka energin eller sänka energin. Energin skapar vibrationer, som vi sällan känner av. Jag var tveksam själv, fram tills att jag...

Min verksamhet är kopplad till friskvårds leverantören Actiway. Är din arbetsgivare ansluten, räcker det att du legitimerar dig för att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Du behöver inte betala en krona.

Vanliga symtom som föräldrar söker för sina barn är stress, nedstämdhet, ADHD, autism, huvudvärk/migrän, hud- och magbesvär.
Vid autism och ADHD har jag sett märkbara skillnader i måendet väldigt snabbt. Min slutsats i behandling är när de mätbara stressnivåerna i kroppen sjunker, får vi ett behagligare mående.

Nålfria akupunkturbehandlingar för...

Det finns symtom som känns både intima och tabubelagda. Men har stor betydelse för vår livskvalité.