Akupunktur & Natur

Din Herb Pharma klinik

Jag jobbar med att stimulera de naturliga läkningsprocesserna vi alla har i oss helt naturligt. Genom stimuli av olika slag kan vi aktiver kroppens egna självläkande förmåga som vi alla har i oss.

Jag mäter din energi i dina meridianer, ditt akupunktursystem med mätinstrumentet Qi-Power, för att få svar på vad som är grundorsaken till dina symtom. 

I en blodanalys enligt Herb Pharmas metod att mäta, ser vi fler orsaker som kan vara grundorsakerna till dina symtom du besväras av. Där tittar vi på bl.a. candida (svamp), mögel, parasiter, friaradikaskador, lever- och njurpåverkan. Diverse åtgärder görs med örtbaserade tillskott. 

Utöver blodanalysen finns fler testmetoder. Som matintoleranstest, snabbtest av både covid och antikroppar.

Ljusterapi används enskilt eller som ett komplement i behandling.

All behandling utgår efter just ditt unika behov.

Våra symtom är signaler från kroppen, den försöker signalera att något inte står rätt till. 

Vi behöver bara lära oss att tyda dessa signaler.

I behandling utgår jag ifrån den klassiska kinesiska medicinens lära.

Vårt akupunktursystem är svagt elektrisk, och med dagens teknik har vi möjligheterna att mäta den kroppsliga energin rent tekniskt. 

Vill du läsa mer om min utbildning, behandlingarna hänvisar jag till www.herbpharma.se 

Jag är certifierad och kvalitetssäkrad Herb Pharma terapeut genom SFKM Skandinaviska komplementära förbundet, som idag har bytt namn till Friskvårdsförbundet. Genom mitt medlemskap är du som patient försäkrad i behandling. 

Jag behandlar ej gravida, personer med pacemaker eller barn under 8 år.

Välkomna till behandlingar som gör skillnad för många!


Din Herb Pharma naturtearapeut 

Nina Lindberg


 


Kundreferenser

Jag sökte mig till Akupunktur & Natur för att jag hade gått in i väggen. Efter första besöket så grät jag för ingenting, ohämmat dom första dagarna. Sedan fick jag  mer energi, kände mig piggare. Jag blev starkare och sakta men säkert efter varje behandling så blev jag starkare och mådde mycket bättre. Kände stor skillnad. Efter tredje gången så va jag äntligen på banan igen, inte helt återställd men mycket bättre. Fick behandling ca 8 gånger och blev mitt gamla jag igen. Hade jag inte fått den här hjälpen så vet jag inte hur det hade gått. Detta vill jag verkligen inte vara utan, min familj såg stor skillnad på mig.

Jenny 46 år

Jag är helt fascinerad av vad Nina gör med min kropp. Piggare, gladare, full av energi, sover gott och vaknar inte som ett blötdjur. Mina besök underlättar vardagen. Längtar redan till nästa behandling.

Linda 47 år 

Har behandlats för smärta i knä och axel, och blivit bra.

John 48 år

Du har hjälpt mig mycket med dina behandlingar, dina verktyg. Dina viktiga ord till mig, som jag lyssnat på. Är så glad att jag tog kontakt med dig! Jag var nära ramla ihop i mitt liv. Efter 5 månader och behandlingar mår jag SÅ mycket bättre, har fått mig många tankeställare på vägen. Att kunna få den hjälp jag fått är värd så mycket!! Tack Nina du är fantastisk!

Mari 43 år

Fler referenser hittar du på bokningssidan