Herb Pharma naturterapi

Din hälsa - Vårt fokus

Herb Pharma är godkända av Försäkringskassan som anordnare för Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd, och jag är en av dem Herb Pharma terapeuter som är godkänd för att arbeta med rehabiliteringsstödet! Ett erkännande på statlig nivå som vi är väldigt stolta och glada över 🎉🎉🎉.  Läs mer www.herbpharma.se
Herb Pharma är godkända av Försäkringskassan som anordnare för Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd, och jag är en av dem Herb Pharma terapeuter som är godkänd för att arbeta med rehabiliteringsstödet! Ett erkännande på statlig nivå som vi är väldigt stolta och glada över 🎉🎉🎉. Läs mer www.herbpharma.se

Högteknologisk akupunktur

Med mät- och behandlingsinstrumentet Qi-power kan vi mäta din energi i dina meridianer, energiflödet i ditt akupunktursystem. Akupunktursystemet är svagt elektrisk, vilket gör att med hjälp av dagens teknik är ditt system mätbar. Behandling sker med infrarött ljus i specifika frekvenser, beroende på vad som behandlas. Ström används i vissa specifika fall. Akupunktursystemet är sammankopplat med dina inre organ. Diverse symtom, kroppsliga som mentala. Exempel på symtom kopplade till obalanser i ditt akupunktursystem kan vara  värk, inflammation, besvär med mage och tarm, värk i axlar nacke, huvudvärk/migrän, hormonella besvär, frusenhet, PMS, sömnsvårigheter, yrsel och flera andra vardagliga krämpor. Känslomässigt kan det bl.a. handla om känslor av sorg, frustation eller brist på glädje.

Blodanalys

Blodanalys enligt Herp Pharmas metod att analysera blodet. Här tittar vi på blodet tillsammans med patienten. Vi skickar inte iväg någon analys, utan den görs på plats och du får dina svar på 45 minuter. Jag visar via en webkamera på datorn vad vi ser i mikroskåpet.  Vi tittar på följande:

Läckande tarm - Tungmetaller

Mineralbrister - Stresshormoner

Leverpåverkan - Fria radikaler

- Röda blodkroppar

- Leukocyter (vita blodkroppar)

Kylemekroner - Fettsyrebrist

Försurning - B12 - Järn

Gallpåverkan - Njurpåverkan

Mögel - Parasiter - Candida

Herb Pharmas tillskott

Örtbasareade tillskott, unikt framtagen för att passa konceptet Herb Pharma naturterapi

Öronakupunktur

Med hjälp av nålar, långtidsnålar, kulplåster stimuleras reflexpunkter som är kopplade till kroppsdelar, organ, funktioner eller känslor i vår kropp. En värld full av möjligheter. Vanligt det används för oro, ångest, smärta, hormonella besvär, sömnsvårigheter, beroende m.m. Ditt behov styr behandlingen. 

Bioptron ljusterapi

Jag använder den ofta som ett komplement till den högteknologiska akupunkturen. Användas även enskilt som behandlingsmetod.

Ljusterapi används i syfte att stimulera hormonellt, men även muskulärt som vid smärtor som artros och idrottsskador. Sömnsvårigheter, bestämdhet, trötthet, stress, inflammation, cirkulation, sår, acne, eksem m.m.


Vid bokning av tid rekommenderas "Nybesök 90 min" 

alternativt återbesök 45 min.