Behandlingar

Högteknologisk akupunktur 

Med mät- och behandlingsinstrumentet Qi-power kan vi mäta din energi genom dina meridianer, energiflödet i ditt akupunktursystem.  Akupunktursystemet är svagt elektrisk, vilket gör att med hjälp av dagens teknik är ditt system mätbar. Behandling sker med infrarött ljus i specifika frekvenser, beroende på vad som behandlas. Ström används i vissa specifika fall. Akupunktursystemet är sammankopplat med dina inre organ. Diverse symtom, kroppsliga som mentala är kopplade till dina organflöden. Exempel på detta är värk, inflammation, besvär med mage och tarm, värk i axlar nacke, huvudvärk/migrän, hormonella besvär, frusenhet, pms, sömnsvårigheter, yrsel och flera andra vardagliga krämpor. Känslomässigt kan det bl.a. handla om känslor av sorg, frustation eller brist på glädje.

Idrottsskador/ artros

Behandling av idrottsrelaterade skador sker med frekvenser, i kombination med ljusbehandling, några nålar och koppning för ökad cirkulation. Stukning, ledbandsskada, sträckning, svullnad, belastningsskador. 

Behandling av artros behandlas på ett liknande sätt.

Blodanalys 

Blodanalys enligt Herp Pharma. Här tittar vi på blodet tillsammans med patienten. Visar via en webkamera på datorn vad vi ser i mikroskåpet. 

I en analys tittar vi på följande. Läckande tarm, friaradikal skador, tungmetaller, mineralbrister, leverpåverkan, stresshormoner, sammanhängande röda blodkroppar, candida, parasiter, mögel, njur- och gallpåverkan, försurning, B12, järn.

Ljusterapi BioptronAnvändas enskilt som behandlingsmetod. Jag använder den ofta som ett komplement i mina andra behandlingar.

Ljusterapi används för att stimulera hormonellt, men även muskulärt vid artros och idrottsskador. Sömnsvårigheter, nestämdhet, trötthet, stress, inflammation, cirkulation, sår, acne, eksem m.m.

Öronljus

Undersökning av trumhinnan med otoskot före och efter behandling av öronljus. Vid besvär är det vanligt trumhinnan är irriterad eller konkav framför konvex. Behandlingen skapar en skrotstens effekt och påverkar trumhinnan. 
Vid akuta öronbesvär kontakta www.1177.se 

Används för hörselrelaterade besvär som klåda, nedsatt hörsel, tinnitus, yrsel, besvär med bihålor. Används även förebyggande mot vaxbildning, för motverka smärta och lock känsla i samband med flyg eller dykning. En behaglig avkopplande behandling.

Kopping

Skiljer bindväv från muskulatur och bidrar till en ökad cirkulation. En behandling som härstammar från den traditionella kinesiska medicinen.

Används för stelhet, stumhet i muskulaturen. För ökad cirkulation. Vid inflammation och värk, artros t.ex. Ej för hjärtsvaga eller personer som behandlas med blodförtunnande läkemedel.

Kropps akupunktur

Behandling sker med frekvenser, nålar eller ström. Här jobbar vi direkt med punkter kopplade till våra meridianer, vårt akupunktursystem. Vanligt behandling handlar om vad vi kallar vardagskrämpor som trötthet/ ork, nedstämdhet, stress, smärta i axlar/armar, tunghet i kroppen, cirkulation, inflammation, magrelaterade besvär, rygg/nacke, bihålor, allergier, hormonella besvär som fertilitet/potens, pms, övergångsbesvär, frusenhet, huvudvärk, beroende och annat som hör det till. Våra symtom är kroppens sätt att kommunicera med oss, den ber om hjälp.

Öron akupunktur

Med hjälp av nålar, långtidsnålar, kulplåster stimuleras reflexpunkter som är kopplade till kroppsdelar, organ, funktioner eller känslor i vår kropp. En värld full av möjligheter. Vanligt det används för oro, ångest, smärta, hormonella besvär, sömnsvårigheter, beroende m.m. Ditt behov styr behandlingen.

Saltmoxa 

Kurser eller behandling.

Moxa är torkad gråbo. Används i behandling för att skapa frekvenser på naturlig väg. Moxan tänds på och brinner ner sakta i en glödmassa.


Placering av moxan läggs på akupunkturpunker eller chakran man vill behandla. Behandlingen upplevs oftast väldigt avkopplande både mentalt och muskulärt. Tacksamt behandla en stel rygg t.ex.

Kosmetisk akupunktur

Ett alternativ till dig som vill välja ett naturligt sätt att behandla rynkor och linjer. En skönhetsbehandling som även tar hänsyn till att skönheten kommer inifrån.