Kundreferenser


Jag upplevde behandlaren som mycket påläst och kunnig på området, var nyfiken på mig som kund och besvarade professionellt på alla mina frågor. Visade stor respekt för integritet och informerade nogggrant inför varje moment. God relation och förtroende upprättad. 


Per


Du har hjälpt mig mycket med dina behandlingar, dina verktyg. Dina viktiga ord till mig, som jag lyssnat på. Är så glad att jag tog kontakt med dig! Jag var nära ramla ihop i mitt liv. Efter 5 månader och behandlingar mår jag SÅ mycket bättre, har fått mig många tankeställare på vägen. Att kunna få den hjälp jag fått är värd så mycket!! Tack Nina du är fantastisk!

Mari 


Jag sökte mig till Akupunktur & Natur för att jag hade gått in i väggen. Efter första besöket så grät jag för ingenting, ohämmat dom första dagarna. Sedan fick jag mer energi, kände mig piggare. Jag blev starkare och sakta men säkert efter varje behandling så blev jag starkare och mådde mycket bättre. Kände stor skillnad. Efter tredje gången så va jag äntligen på banan igen, inte helt återställd men mycket bättre. Fick behandling ca 8 gånger och blev mitt gamla jag igen. Hade jag inte fått den här hjälpen så vet jag inte hur det hade gått. Detta vill jag verkligen inte vara utan, min familj såg stor skillnad på mig.

Jenny

Jag är helt fascinerad av vad Nina gör med min kropp. Piggare, gladare, full av energi, sover gott och vaknar inte som ett blötdjur. Mina besök underlättar vardagen. Längtar redan till nästa behandling.

Linda 

Avslappnande Nina har kunskaper, förklarar och lyssnar Inger trygghet Ingen stress. 

Christina

Väldigt intressant, lärorikt och till stor hjälp. 


CarolineProfilbilderna har inget samband med personerna.