"Alla prover är bra"

29.03.2019

Jag möter ofta personer i behandling, som kommer och säger att de provat det mesta. Haft diverse besvär med sin hälsa, ibland i flera år. Alla prover visar bra, medicinerna som är utprovade har mindre verkan. Livet börjar kännas hopplöst. Blodbilden nedan visar en sådan typ av person. I min värld är detta inte ett alternativ att föredra om man vill må bättre.

Personen har sammanhängande röda blodkroppar, candida (svamp) försurad, har en tydlig leverpåverkan, matspjälkningsbesvär och brist på omega fettsyror. Här finns det mycket vi kan titta på, jobba på för ett bättre mående. I detta fallet kan inte mycket bli sämre. En sak i taget i rätt ordning. Så jobbar jag för att få behandlingsresultat som påverkar ditt mående. Jag använder akupunkturen för stimulera självläkningen, ge cellerna energi att orka bearbeta örtbaserade tillskott som är en viktig del i behandlingen. Löpande i behandling sker uppföljning av hur det ser ut i ditt blod, för att hela vägen behandla efter ditt faktiska behov och inget annat.

Den här personen är trött, orkeslös, nedstämd, stel, lever med daglig smärta, sötsug, får lätt svampinfektioner, har ett dåligt näringsupptag, svårt reglera både kroppsvikt och tempratur. Symtomen är flera och än fler funktioner skriker högt efter hjälp i denna kropp.

Så här kan det se ut efter behandling. Ett betydligt bättre mående och en betydligt snyggare blodbild. 

Det här är inga Quick-fix, men resultat kan synas snabbare än man tror ibland. Vi är olika och unika även i våra läkningsprocesser. En fantastisk resa som har mycket gott med sig!

Välkommen till behandlingar som jobbar för din friskvård på cellnivå!

Din Herb Pharma terapeut

Nina Lindberg