Nålfria behandlingar för barn över 8 år

13.03.2019

Vanliga symtom som föräldrar söker för sina barn är stress, nedstämdhet, ADHD, autism, huvudvärk/migrän, hud- och magbesvär.
Vid autism och ADHD har jag sett märkbara skillnader i måendet väldigt snabbt. Min slutsats i behandling är när de mätbara stressnivåerna i kroppen sjunker, får vi ett behagligare mående.   
 
Nålfria akupunkturbehandlingar för barn över 8 år, eller ett alternativ för dig som är nålrädd. Med Qi-Power kan akupunktursystemets energinivåer mätas, dagens teknologi har tagit våra möjligheter till en annan nivå än tidigare. Akupunktursystemet är svagt elektrisk, vilket möjliggör denna mätningen. Behandlingen sker genom att stimulera akupunkturpunkter med infrarött ljus. Infrarött ljus med specifika frekvenser, beroende på vad man behandlar. Oavsett vad man behandlar, handlar det om att stimulera den naturliga självläkningen vi alla har i oss helt naturligt.

Barn och ungdomar är ofta tacksamma att behandla. Svarar fort på behandling. Troligen för att deras låga ålder innebär att de inte kunnat vara i obalans lika länge som vuxna. 

Jag jobbar alltid utefter ditt behov i behandling. I ett nybesök inkluderar en blodanalys som är viktig för att få en större helhetsbild över din hälsa. I en blodanalys ser vi också att barn generellt är mer cellstarka än vi vuxna. Är vi cellstarka (fria från friaradikaler, oxidativ stress) har vi lättare ta upp näring och antioxidanter som är viktiga faktorer som gynnar vår självläkning.

Kombinerar ofta behandlingarna med ljusterapi och öronakupunktur (går behandla med frön/kulor som är de nålfria alternativet).

Välkomna!

Din Herb Phama terapeut
Nina Lindberg