Föreläsning på Nordebros Trädgård

27.10.2019

Tidigare i veckan gästade jag Nordebros Trädgård i Nittorp. Ett fantastisk ställe i sin helhet. Men mitt stora intresse handlar och grönsakerna som finns där. Tanken slår mig just nu att friluftslivet med vandringsleder och kanotpaddling har absolut med självläkning att göra, få ner stressnivåerna och umgås med naturen. Stressen som oftast är en stor bov i dramat när det kommer till vårt sviktande mående. Kika in stället helt enkelt! 

Antioxidanterna som cellstärker och gynnar vår självläkande förmåga. Tarmflorans betydelsen av vad vi stoppar i oss för att vår kropp ska fungera optimalt, och hur det påverkar vårt immunförsvar.  Det här pratade vi om på föreläsningen tidigare i veckan. Intresset kring kost och självläkning är stort. Kvällen var fullsatt vilket gläder oss som arrangörer självklart. 

Vill du som förening, butik eller ett företag att jag kommer och håller en föreläsning om kroppens självläkande förmåga. Hör av dig, så kikar vi på hur vi skulle kunna få ihop det på ett bra sätt.

Nina Lindberg

Din Herb Pharma naturterapeut