Ljusterapi för hemmabruk

03.04.2019

I behandling använder jag Bioptron ljusterapi. Det finns en mindre variant som är till för hemmabruk, den kan användas för både människa och djur.

Ljusterapin har flera behandlingsmöjligheter. Den används för bl.a. den mentala måendet trötthet, nedstämdhet, utbrändhet. Här är syftet att stimulera de hormonella processerna som påverkar vårt mentala mående. Men också för det muskulära, I syfte att ge cellerna mer energi för ökad cirkulation inför t.ex. träning/efter träning, smärta, inflammation, artros, idrottsskador. Behandling av hudbesvär som eksem och acne är också vanligt. Lampan används även för sårläkning, öppna bensår men även i förebyggande syfte för dem som har återkommande besvär.

Ljusterapi används även för rynkbehandling, sömnrelaterade besvär, jetlag, mot stress, chakrabalansering m.m. m.m. Användningsområdet är brett.

Ljusterapilampan har flera färgfilter som används för olika ändamål. Ett golvstativ ingår. Kostnaden för lampan är 21.000kr. För mer info kontakta mig på akupunkturochnatur@icloud.com

Möjligheten till en ljusare värld!