Unika behandlingsmetoder

16.09.2019

Mina behandlingsmetoder är unika. Unika för att vi är, inte för att behandlingen egentligen är. Vi är unika i vår självläkning. Det är just den som behandlas. Jag jobbar för kroppens egna självläkande förmåga. Ger energi åt dina startkablar. Det är just där det ofta brister, i energin. Inte sällan att vi förbrukar mer än vi har, stressen är en av orsakerna till energibristen.
Vi svarar olika på behandlingen. Vi kan bli bättre på en gång, blir tillfälligt sämre eller inte reagera nämnvärt de första gångerna. Några få svarar inte ens på behandling. (då avbryts behandling) Vi kan reagera kroppsligt som mentalt. Händer att vi känner av en trötthet efter behandling, andra blir känslosamma och gråtmilda, sen finns även kategorin som backar och tackar ut ur behandlingsrummet. De som känner av en energipåfyllning omedelbart, mer glädje, mindre smärta eller vad det nu kan handla om. För visst är det så, när det kommer till dessa behandlingar är symtomen inte det mest relevanta egentligen. Det är energibristen i ditt akupunktursystem som orsakar symtomen som är det viktiga. Det viktiga att behandla är bristen på energi, qi, för att få dina symtom att minska eller försvinna.
Det här är högteknologisk nålfri akupunktur. Det här handlar inte bara om en kroppsdel, det här handlar om dig i din helhet. Genom en mätning av energin i ditt akupunktursystem ser jag hur din kropp mår. Fysiskt som psykiskt.
Herb Pharma naturterapi 💚

Välkommen till din Herp pharma naturterapeut

Nina Lindberg